Wednesday, August 15, 2012

menjelang hari raya

ramai da xsabar mau raya yer..
kebanyakan smua update post cite pasal persiapan raya...
hehehe

ramai da cuti mulai esok...
ku jugak yang amik cuti minggu depan je..
esok staf ku da mulai ksong la..
tinggal la ngn bos je xcuti lagi..
bos pun da mula cuti ari jumaat..

minggu ni bz..
ngn persiapan terakhir KIK tu..
kali ni sekali lagi lawan kat wilayah..

tak adil tau..
kenapa tak terus je kebangsaan..masa sebelum ni ktorang dapat no 1 tu..;p
tapi cabaran tu lagi hebat la..

tapi kali ni nye cabaran lagi hebat kot..
mane tak nye..dapat tau lawan bulan depan dalam masa yang singkat..
ngan nak prepare slide,skrip,kelancaran dua2 lagi..
hmm..naik cuti raye kna practise lagi ni..


4 comments:

Mrs mAmikO AbUrakOji said...

aku pun start cuti minggu dpn leha.. bos aku ari jumaat dh cuti.. tinggallah kite2 aje kt ofis ni..hehe

zal88 said...

eh same la kte..tggl kte2 je yg 'setia' kt opis..;p

efa said...

td meting bhgian bos aku sound 'rajin no kau ifa x cuti minggu dpn..' ... nymph aku..suke ati la aku nk cuti ke x..

zal88 said...

hahaha..ntah mnyibuk jer..
xde cte tbaru dr die ke psl ko..