Monday, August 7, 2017

JIMAT MURAH JIMAT MURAH UBAT KURUS SELAMAT

HARI NI SAHAJA 7/8/2017 sempena birthday Founder Eliss Pn Sally yang ke 36 tahun
====================================
LEPTOS, QUFAST, ETC
FREE POSTAGE

Leptos/Qufast buy 1 free 1 daripada harga retail rm180.
Beli 1 Leptos rm180 = dapat 2 botol
Beli 2 Leptos rm360 = dapat 4 botol
Beli 3 Leptos rm540 = dapat 6 botol

ETC utk buy 1 free 1 daripada harga retail rm120.
Beli 1 ETC rm120 = dapat 2 ktk
Beli 2 ETC rm240 = dapat 4 ktk
Beli 3 ETC rm360 = dapat 6 ktk
Dapatkan segeraaaaaaaaa. 

Masa ni lah uols yang sebelum ni teragak-agak nak kunyah Leptos tu beli. Buy 1 free 1. 2 botol ni boleh tahan untuk 2 bulan. Sape nak bagi kan. Hanya founder Eliss sahaja yang berani bagi. Dah la dapat free 1 botol layak pulak gores dan menang untuk bulan Ogos. Hadiah kambing aqiqah youuuuu.

Tak mo cerita banyak. Grab it fast. Stok tak banyak okeh.
Bertindak dengan pantas buy 1 free 1....sape cepat dia dapat.

http://www.wasap.my/601121201347





Friday, August 4, 2017

Ape yg hijau hijau comel toing toing tu

Camne nak dapatkan bebola hijau tu
Ala bebola hijau toing toing comey tu





Nak bagi FREE je kat customer tersayangggggg....

Tapi mesti la ada syaratnya kan, hahaha!




Macam mana nak dapatkan secara free???

Thursday, August 3, 2017

biskut tuan anas sedap

Tak sempat nak bekalkan anak sarapan
Takut anak kelaparan sementara tunggu rehat

Jom anak pasti happpy

Comey tak!!
Limited edition cartoon tinggal skit je lagi

Sape nak ??
Ayuhhh

http://www.wasap.my/601121201347


#biskuttuananasawesome
#stokisbiskuttuananasputrajaya









Seqybeauty masuk TV AlHijrah

Nak tau tak

sebelum masuk TV diorang akan minta sijil KKM. Kalau takde jangan harap la korang ada chance nak masuk TV tau

31 Julai aritu kan jam 11 pagi Seqybeauty masuk rancangan TV AlHijrah di channel 114
Jadi benda2 tu semua sangat diperlukan untuk lepas korang tengok iklan kt TV


Nak tau semua produk seqybeauty?? ada bb cream, ada sakura mask, ada pencuci muka, toner, serum, krim, losyen xxs, lip matte


Produk pelbagai guna aka magic


Meh nak share skit
Ni founder gtau sendiri tau

Berbeza tau kalau nak promote diri sendiri, dengan promote produk tak sama syarat dia. Bila kita just nak perkenalkan diri sendiri, syaratnya lebih mudah. Lebih free and easy. Tapi bila promo syarikat atau produk, ada syarat yang lebih ketat. Macam pendaftaran SSM, sijil KKM, and etc. 

Kenapa aku pilih Sakura Mask sahaja? Aku nak fokus untuk satu produk je dulu. Sebab Sakura Mask Seqy ni memang special. Seqy adalah syarikat pertama keluarkan mask yang multifunction macam ni. Bukan setakat merawat kulit muka, tapi rawat satu kulit anggota badan. Luka, melecur, ruam, kulit kering, Insyaallah boleh baik. 

And special lagi, semua generasi boleh pakai. Dari baby sampailah ke warga emas. 

Tak pernah tengok lagi?
Tak pernah dapatkan lagi?
Meh roger je iolls

Thursday, April 13, 2017



Kulit menggelupas. Nanah kering sebesar syiling 50 sen bertompok-tompok di pipinya. Masih ada bahagian kulit yg kemerahan, berlendir. Ada yg baru nak naik bintik, persis jerawat. Tapi bukan jerawat

Tretinoin adalah sejenis bahan yang digunakan untuk merawat jerawat. Tetapi ianya sangat kuat. Kuat dari kesan sampingannya.

Kesan tretinoin yg cukup kuat ini menyebabkan ubat ini biasanya hanya dipreskripsi oleh doktor pakar kulit.

Dan pakar kulit sendiri pun apabila mahu memulakan rawatan dengan ubat ini pesakit perlu menandatangani persetujuan bahawa sekiranya ditakdirkan pesakit mengandung ketika menjalani rawatan tretinoin, dan berlaku kecacatan kepada janinnya, doktor pakar kulit ini tidak akan dipertanggungjawabkan. Maksudnya pesakit bertanggungjawab mengambil langkah-langkah pencegah kehamilan sepanjang menjalani rawatan dengan ubat ini


Masyallah!!
Subhanallah
Semoga kte semua dijauhkan dari perkara yg tak elok


#gunalahprodukygselamattanpabahanmerbahaya

Wednesday, March 8, 2017

selamat hari wanita sedunia

Anda semua wanita hebat

🌹Untuk semua wanita..
Semoga cerdikmu secerdik AISHAH, 
Cantikmu secantik AINUL MARDIAH, 
Pengobananmu setinggi SUMAIYAH,
Ikhlas mu seikhlas RABIATUL ADAWIYAH...
Dan moga tempatmu di Syurga AL-JANNAH....

SELAMAT HARI WANITA SEDUNIA.

permulaan hari

wahh arini rasa down sangat 😢😢😢😢😢😢
hanya disebabkan sd card

mana tak nye dalam tu la ade gambar ngan video si dak tecit tu
dalam tu jugak ade gambar2 edited testimoni, gambar family, video family

takkan takde cara kot
nak selamatkan

ya allah aku tak kuat nak hadapinye
aku tak mampu  nak hadapi nak beli yg baru
hanya engkau yg memahami keadaan kewanganku
semoga ade sinar