Friday, November 18, 2016

Dengan RM1.10 sehari je anda boleh cantik

Meh baca dulu.

Skincare Seqybeauty boleh tahan antara sebulan setengah ke dua bulan. 
Bergantung banyak mana kita pakai.

Harga Skincare RM130
Dua bulan = 60 hari

RM130 / 60 hari
So sehari hanya RM2.20 aje.
Sehari pakai 2 kali. Pagi dan malam
RM2.20 / 2 = RM1.10

Amboi apsal murah sangat ni...

Dengan RM1.10 ni apa yang kita dapat?
1. Menghilangkan jerawat, parut bekas jerawat dan JERAGAT
2. Memudarkan dan menghilangkan bintik-bintik hitam dan putih di wajah (pigmen)
3. Mengecilkan pori-pori
4. Menegangkan dan menghilangkan kedutan pada wajah.
5. Menghilangkan parut di wajah
6. Menyegarkan kulit wajah.
7. Mengawal minyak
8. Mengurangkan kegatalan dan kemerahan (akibat jerawat)
9. Melicinkan tekstur kulit
10. Melindungi kulit dari sinaran UV

eh banyak sangat laaaaaaaaaa. Ni baru saya listkan sikit je ni

Nak cuba???
Meh kte WA #01121201347

skincare seqybeauty

video

Assalamualaikum
Meh tiup sawang2 blog

Kte nak share tentang produk seqybeauty.
meh kte sertakan video sekali, senang korang nak faham kan


Meh saya tunjukkan step penggunaan skincare SeqyBeauty

1. Cuci muka menggunakan Cleanser.
(cuci tidak perlu mengambil masa yang lama. Cukup 30 saat atau sehingga bersih. Jika anda cuci muka terlalu lama, kebarangkalian kulit akan menjadi terlalu kering)

2. Picit toner (2 ke 3 titisan). sapu rata ke wajah.
(Kapas atau tapak tangan, kedua-duanya boleh digunakan. Mengikut kesenangan masing-masing)

3. Picit serum (1 ke 2 kali sahaja) dan sapu rata ke seluruh wajah.

4. Sapukan krim.

p/s : Cara penggunaan yang sama untuk waktu pagi dan waktu malam.
Kesan boleh dilihat seawal 3 hari ke 7 hari.

Untuk kesan maksimum, guna secara berterusan sehingga 3 bulan.
Kulit akan rasa sejuk selepas meratakan krim kerana terdapat agen penyejuk.

Jom #cubadulu
PM/WA #01121201347


Nanti next entry kte cite lebih lanjut lagi

Wednesday, June 29, 2016

fuhhhh bersihkan sawang sikit

fuhhhhhhhhhhhhhhhh
tiup abuk bersawang tu sikit
kena kemas2 da nak raya da
hahaha
lame sangat ku tinggalkan mu blog

masa sangat mencemburui kte
sekarang ni masa memang sangat2 limited untuk ku
360 darjah kehidupanku terus berubah
sebab tu la takde masa sangat untuk blog
tumpuan kehidupan lebih kepada mencari rezeki

huaaa dan semoga kesihatanku sentiasa baik2 sahaja
dan terus kuat & berada dalam lindungan ALLAH hendaknya

Tuesday, May 3, 2016

dress anak perempuan

wewitt
fuhhh berhabuk sangat ni
hahahha

meh kasi cuci sikit blog ni

video


meh kte up plak gambar 



ade pelbagai design lagi yang anda boleh lihat
nak lebih pantas boleh cekidaut fb #zaleshoppe
tungggu

Wednesday, March 23, 2016

Jaga kulit dengan BB Cream

LINDUNG KULIT DENGAN BBCream



Cuaca sekarang tak menentu, selain minum air yang banyak untuk tidak hidrasi, perlindungan KULIT wajah sangat diperlukan. 

#BBCreamSQB dapat melindungi kulit wajah uols dari sinaran UV dengan SPF 30++

BB Cream @ mesra solat &  tidak berminyak
Kita ade 3 kod untuk disesuaikan dengan kulit Asia:
    1) Fair 2) Natural 3) Brown

Tapi kalau nak tau semua2 kod pun best, sebab ia akan blend ngn kulit kte tau

Jangan tunggu lagi, mari BERTINDAK SEKARANG, agar kita kekal SIHAT 


Sekarang dengan packaging baru lebih exclusive TAPI dengan harga yg sama & lebih ml lagi kte bagi. Jangan lepaskan meh wasap 01121201347 sekarang