Wednesday, June 29, 2016

fuhhhh bersihkan sawang sikit

fuhhhhhhhhhhhhhhhh
tiup abuk bersawang tu sikit
kena kemas2 da nak raya da
hahaha
lame sangat ku tinggalkan mu blog

masa sangat mencemburui kte
sekarang ni masa memang sangat2 limited untuk ku
360 darjah kehidupanku terus berubah
sebab tu la takde masa sangat untuk blog
tumpuan kehidupan lebih kepada mencari rezeki

huaaa dan semoga kesihatanku sentiasa baik2 sahaja
dan terus kuat & berada dalam lindungan ALLAH hendaknya

Tuesday, May 3, 2016

dress anak perempuan

wewitt
fuhhh berhabuk sangat ni
hahahha

meh kasi cuci sikit blog ni

video


meh kte up plak gambar 



ade pelbagai design lagi yang anda boleh lihat
nak lebih pantas boleh cekidaut fb #zaleshoppe
tungggu

Wednesday, March 23, 2016

Jaga kulit dengan BB Cream

LINDUNG KULIT DENGAN BBCream



Cuaca sekarang tak menentu, selain minum air yang banyak untuk tidak hidrasi, perlindungan KULIT wajah sangat diperlukan. 

#BBCreamSQB dapat melindungi kulit wajah uols dari sinaran UV dengan SPF 30++

BB Cream @ mesra solat &  tidak berminyak
Kita ade 3 kod untuk disesuaikan dengan kulit Asia:
    1) Fair 2) Natural 3) Brown

Tapi kalau nak tau semua2 kod pun best, sebab ia akan blend ngn kulit kte tau

Jangan tunggu lagi, mari BERTINDAK SEKARANG, agar kita kekal SIHAT 


Sekarang dengan packaging baru lebih exclusive TAPI dengan harga yg sama & lebih ml lagi kte bagi. Jangan lepaskan meh wasap 01121201347 sekarang


Monday, March 21, 2016

Mencari dress/jubah muslimah?

Awak2 tu tengah tercari2 jubah ke? Ade kenduri/majlis/nak bawak g opis? Mommy to be susah jumpa baju sesuai? Murah2 je nak bagi ni.. Meh pm dm #zaleshoppe

Dress chiffon bertali👗🌷

free size xs fit l
Material : chiffon fully lining

bahu: 13.5-16
dada : 32-38
sesuai utk ktggian 165cm kebawah
#dress #dresschiffon #jubah #jubahchiffon #dresselesa #jubahselesa #dressmurah #jubahmurah #zaleshoppe

Friday, February 5, 2016

Baju raya anak PRE ORDER

da rasa bahang2 cuti raya cina lum?
hehe
rasa nye ada je yg da stat cuti kn

ape2 pun selamat tahun baru cina
semoga semuanya berjalan lancar seperti yang dikehendaki

da stat survey2 baju raya anak lum
ke da stat cuci mata da
ke da beli siap2 baju
budak kan mesti tak cukup sehelai nye baju

nak usha lebih meh2
dari umur 1-12 tahun ada
material pasti membuatkan anak anda selesa

untuk anak2 pmpuan






Cantik, comel,cute, ceria je bile tengok anak2 ni kemas, cantik kan..Jom persiapan awal katanye. Meh tengok2 belek2 terus pre order cepat2 sebelum kehabisan tau. Pm/wasap je fb #zaleshoppe

Elegant kurung moden  
Material is cotton with nice design and cutting.
Sesuai untuk  size 1 to 12 years old
Pre order dibuka sekarang

•PRE ORDER SEKARANG! ELAK MENYESAL!
•ORDER SEKARANG, Dapatkan design dan kaler yg anda mahu! LAST minit tinggal kaler hampeh jer 



untuk anak2 lelaki

Kurta Macho & Luxury Kurta