Tuesday, March 26, 2013

xde motif pun

smlm dak2 ni ajak jumpe..
tapi sori la yer korang..
memang xdapat..

kali ni plan jumpe waktu lunch jumaat lak
insyallah boleh
sebab time keje..hehe

semalam lepas balik keje terus g bli barang skit,trus blik umah..
xlarat da nak jalan2 sangat lepas keje
sekarang ni lagi teruk kot
makin awal terlelap terus tertido

sebelum ni ok lagi terlelap leh tersedar lagi lepas tu
sekarang ni terlelap tengok tv, memang bangun utk masuk bilik sambung tdo je
arr..kenapa makin penat ni,makin mengantuk ni

memang cakap sambil lalu je la suh kejutkan nak tengok tv
memang sayup-sayup je menyahut cakap nak bangun..hehe

semalam terjumpa wana
setelah lama xberjumpa kan..hehe
maklumla,semalam kan besday die..
celebrate kat situ la ye..
eppy besday wana sekali lagi..:D

p/s: amboi,laki ko sempat sembang pasal bola yer, laki ak pun ape lagi,suka laa..:P

8 comments:

wanna binik pak aji said...

tenkiu leha!,

laki aku bab bola mmg semangat sangat!, kalau boleh sembang, binik jatuh longkang pon dia tak perasan.

elok lah sangat laki aku dengan laki hang berkawan baik, dua-dua kaki bola.hahaha

zal88 said...

welcome..
same la wana,laki ak pun same gak..lagi2 klau slangor pnye game..
ngan2 ak skali kne heret g..hehe

Ifa said...

ohoii..ak pn skrg sgt pent.. pg td sedar2 dh kol 7.30pg.. laki bini , subuh ntah ke mane.. pdhl tido mlm mcm biase je.. ntah ape yg penat sgt.. huhu..

ooo...smpt korg selebret ek.. eh nk ngadu ni..ak pn slalu kena tinggal sbb laki aku g men bola la! futsal la! ggrrrrr..

zal88 said...

eh ak tjumpe wana je cik..
same la kte cik..ak pun kna tggl ble laki ak g tgk bola..

Mrs mAmikO AbUrakOji said...

amboi...geng bini2 sedunia ni..ngumpat laki sendiri ea?hehe

mama leha & mama moos,time2 perut korang tgh membuncit dgn jayanye ni, mmg lah asyik penat je..aku dulu asyik pk ble nk bersalin ni..xlarat dah..

tp t bile dh bersalin penat tu hilanglah...puuiii...xde hilangnye..pnt jage anak lak..hahaha

LiaNa YuSoF said...

alamak, geng bini2 sedunia.. nampak nya aku takdapatlah join diskusi ini.. huhuhuhu... ok liana, g main jaoh2.. hahaha...

aBoi said...

hahaha... nasib lah aku tak de laki lagi.. kalau tak aku pun mesti boleh join diskusi ni..

p/s : lily.. moh la kita duk tepi je.. =P

zal88 said...

hahaha..bleh je join..
tp lps dgr cte ktorg,ktorg lak dgr cte ko eh..jom dayah,join skli..hehe