Thursday, January 31, 2013

ND Lala

Saya dan ibu Shila masih hidup, masih bernyawa, sekurang-kurang hormatilah kami sebagai orang tuanya.

“Kalau Shila mahu kahwin sekali pun, saya walinya, bukan Shaarnaz yang menentukan itu isterinya,” kata Amir Amzah Salleh, 51 atau ND Lala yang juga bapa kepada penyanyi, Shila Amzah, 23.
Jelas sekali itu kekecewaan diluahkan ND Lala membalas kenyataan yang pernah dilahirkan pelakon, Shaarnaz Ahmad, 28, yang sebelum ini menyatakan tetap merisik Shila Mac ini biarpun dihalang bapa penyanyi terbabit.

ND Lala ketika dihubungi dari Shanghai, China, semalam, berkata, tindakan pelakon itu mengakui Shila bakal isterinya sangat memalukan kerana dia tidak pernah mengadakan perbincangan bersama keluarga Shaarnaz mengenai perkahwinan itu.

p/s: peh terbaik la ayat ND Lala..tapi betul gak die cakap..sepatutnye sebelum Shaarnaz cakap ap-apa die kena fikirkan ibu dan bapa si Shila tu..lagipun jodoh pertemuan ajal maut di tangan tuhan. memang sekarang kita boleh cakap apa-apa. tapi selagi belum akad nikah jangan la bercakap besar sekurang-nya..

2 comments:

Ifa said...

ntah x malu ke... igt dh libat'n fmly.. lau dh tol2 sius, fmly 1st kn tau cite a-z.. bru le g heboh kat media.. over tau mamat tu.. hahaha

zal88 said...

tau xpe kan..bnda2 srius cmni klau dua2 fmly da tau kn sng cite..ni die je yg lbih2..hehe