Thursday, September 6, 2012

pening..bingung...konpius..tak tau

wa..bsar-besaran tul karnival dan seminar pembelajaran sepanjang hayat (PSH) ..
peringkat nasional la katakan..
harap-harap tercapai la target orang datang tu..

ramai prof ngn dato' dari bidang motivasi termasuk yang dari bidang lain (radio,tv) dijemput.
tapi tu la
tengah bingung ni..

hmm..kenapa la minggu tu banyak sangat event..
camne nak g..

dari konvensyen kumpulan inovatif dan kreatif (KIK) ke konvo adik ipar ke PSH ke konsert anak sedare lak..
hmm..camne nak g..semua tarikh dekat..
18-23 september pack sangat..

leh ke kalau x g PSH tu..
yang konsert tu xpe la kot kalau xg..
walaupun abg ku ade mintak tolong sikit..

yang KIK pun harap2 la group ktorang cabut undi dapat tarikh 19hb..
kalau konvo adik ipar kat area universiti kat sni je, leh la lari2 kat PWTC tu..
ni kat penang sana..
camne ni..

da la ujung minggu ni bengkel KIK la..
tak dapat bermarhaban kat kg, kat taman tu..

ish,kenapa la banyak sangat bertembung semua ni..
pening laa..
malas nak fikir,tapi terpaksa fikir gak..hmm..

3 comments:

Mrs mAmikO AbUrakOji said...

jangan tension2 leha..xbaik untuk kesihatan..hehe..

Yang mana darurat didulukan...yg xbape tu bley la ditinggal2 kan ea..hehe..

zal88 said...

sblm ni pun da tnsion..hehe
tp smua pnting timah..huhu

mgkin ade 1 hari yg kna excuse utk stiap event tu..

byk tarikh lg,knp la tarikh tu gak yg diorang rbutkan..;p

efa said...

bz amat.. tol ckp timah, dlukan yg penting.. 'yg penting' .. ;P