Tuesday, May 10, 2011

nk cuti.......................

ku xsabo nk cuti....
ku xsabo nk rehat...
sampai bile nk bersabar...
sampai bile nk bertahan...

sekarang ni bos da mula tunjuk kan belang die....
yang PT ngn perangai nye..
yang pegawai lagi...
huhuhu

bayangkan la...
bos xde pun,die masih bagi keje...call,msg biase...
n yg geram nye...
die discuss ngn 2 orang untuk jumpe orang esok...
bile orang tu cll,ku terpinga2 la sebab xtau...
tp yang tu da settle...

pastu setup meeting utk esok...
petang semalam kuar surat,arini call pastikan confirm datang...
tu standard...sbb diorang yg fax,yg tu ku boleh terima...

tetibe pagi tadi,cek email die mintak pegawai tu wat surat untuk meting malam ni...
MALAM ni.....
mane ade katering nak malam kan..lg lak urgent...
pastu nak lebih dari had harga untuk yang nak pengerusikan majlis...

tapi tadi ku call,suami kepada pemilik katering tu yang angkat....
sedangkan sebelum ni PT call die cakap isteri die macam nak xnak je terima...
tp setakat ni ku da confirm kan ngn suami die...
harap2 la tiada perubahan yang berlaku...ku bincang gn suami dia ni,harga yang memang sesuai untuk pengerusi majlis...

tetibe je tadi PT bos ku la ni...
die bising kat ku,psl die marahkan bos..die kata xde katering nak...
terus die pass kan minta ku yang uruskan untuk katering malam ni...
yang untuk malam ni ku gak yang fax....

ku da gtau bos ku masalah sebelum ni...
die cakap die leh topup sikit je...
hmmm...tak tau la camne...

balik keje cm biase je ar kang...
biar katering datang sendiri je...
biar die je la yg uruskan sendiri...
cume confirm ngn settle kan je ar kje kan...

2 comments:

efa said...

btol2.. smpai bila boleh thn ni..
haish.. lau kite dpt kawen ngan org kaye kan best cik.. jd fultime hoswife..xyah nk lyn org2 pelik kat sni..huhu

zal88 said...

btul kn...huhuhu
xyh nk mnghadapi keadaan cmni...
pnt da....huhuhu