Sunday, March 6, 2011

Kapal je...


cantik kan tempat ni..
banyak betul kapal..
sape yang rase banyak duit,leh ar datang sini..
hehehe...
ajak ku 1kali lg..
sbb die ade honeymoon nye pakej....

sebenarnye dulu hotel ni private...

cuma untuk sape yang ade kapal2 ni je la..
tapi lame2 bangkrap..

tu yang hotel ni dibuka untuk orang awam...
n kat2 situ ade rumah orang...
ni rasenye owner kapal nye..
mybe ble diorang balik brcuti leh la naik kapal tu kan..

n biasenye sekarang dibuka untuk gov la..tapi untuk orang biase gak leh...
tp sebab gov kan ade rate die kn untuk wt event ke meting ke bengkel ke..



tu la sebenarnye tujuan ku datang ke sini...
hehehe...
kalau x,xde maknenye nak g suka2 je...
mahal tu...
tapi xpasti la plak,exactly harga die,..
sbb bukan ku yg uruskan...

2 comments:

efa said...

best la cik tmpt tu.. ok la tu..

Ms mAmikO AbUrakOji said...

kt mane tu cik leha ooi..?