Tuesday, November 16, 2010

mcm2 cte akhir2 ni...

ape kah mksud tu..
ade kah tu slh 1 petanda...
nauzubillahiminzalik...hrp2 djauh kn la...

ku xbrni nk kupas lbih2 psl tjuk2 ni..
kang trslh ckp,ade yg slh fhm...
sbb kte xtau prkara sbnr..
kte xdgr dr kedua2 belah pihak..kte xtau asal usulnye..
jd,jgn la ssuka ati wt kputusan sndiri...

cte yg ku ckp td,antaranye ialah :
http://aididmuaddib.blogspot.com/
http ://uncleseekers.blogspot.com
http ://ACjawabdakwaan Article


Jgn la kte sbuk2 nk cmpur bnde2 cmni...
lbih baik,kte isi kan ari2 yg akn dtg dgn prkara berfaedah..
lg pn,ari raYe aiDilaDha bakal datang esok ari.
di waktu ni,jemaah haji da mnjlankn wukuf di arafah. Kira-kira 2.5 juta umat Islam lengkap berpakaian ihram serba putih berkumpul di Arafah krn ini mrupakan kemuncak kpd ibadah haji.

Hrp2 jemaah haji yg sdg mnunaikan ibadah haji di sana beroleh haji yg mabrur dan selamat pulang ke Malaysia dlm keadaan sihat walafiat. ~ Tetiba teringat kt ibu bapa ketika menunaikan ibadah haji beberapa tahun yg lepas.~

4 comments:

sue. said...

ya..baiklarh adik..heee

Ms mAmikO AbUrakOji said...

alhamdulillah.....
blk kg x leha...??hehe

.::Dearsuezana::. said...

dah baca sume tue...
riso gak...
say no mlm...
kelakar gila...

LiaNa YuSoF said...

yup...aku pon da bkk blog inchek aidid tu.. kira best gak la baca.. lagi2 kat perang cyber pasal mlm. gelak aku dibuat nye.. senang cter, aidid ni da wat benda btol, cuma pnyampaian xbpe bhemah sket.. tp bagusla, ada gak nk pertahankan agama kita, lagi2 org mlayu ni kn.. dan aku mmg da xle trima mlm... xkira la depa kata ada mlm tulus ke ape ke.. sbb da nama pon mlm tu di create oleh yahudi, jd ape sje yg bsangkut paut dgn yahudi, kalau kita buat, free je dpt dosa.. wallahualam.. hanya Allah je Maha Mengetahui..

~blaja dr pengalaman~