Friday, June 17, 2011

~INSTEDT Desaru~

Anda ada kenalan yang baru lepasan spm yang still xdpt sambung blaja?
bolehla ke INSTEDT desaru...

INSTEDT adalah INSTITUSI SAINS DAN TEKNOLOGI DARUL TAKZIM..

ade 2 kos yang under UITM ( Maksudnya dah habis diploma terus boleh sambung degree ke UiTM)

1. Diploma Pengurusan pejabat ( 5 Kredit termasuk BM dan BI , Matematik Lulus sahaja..)

2. Diploma Pengajian Sukan ( 5 kredit termasuk BM, BI dan Matematik)

Itu jek under UiTM..

Yang bawah nie dioffer jugak :

1. Diploma Pungurusan Perniagaan
2.Diploma Pengurusan Perakaunan
3. Diploma Perhotelan
4. Diploma Pelancongan
5. Diploma Kesetiausahaan

Yang nie semua 3 kredit sahaja...

Kelayakan nye xketat sangat...Cuma yang under Uitm tue je ketat sikit ... sebab pengajian sukan ade fitness test dengan interview... Tapi insyaAllah ku ade kawan yang akan tolong...

tolong war-war kan kepada sesiapa ye...

kat sini alamat nye :
I N S T I T U T S A I N S D A N T E K N O L O G I D A R U L T A K Z I M
U N I V E R S I T Y A F F I L I A T E D C O L L E G E
INSTEDT, Bangunan Kejora, Jalan Dato' Onn,
81930 Bandar Penawar - Desaru,
Johor Darul Takzim.
T : 07-8222 008
F : 07-8222 010
E : admin@instedt.edu.my









Anda boleh layari di http://www.instedt.edu.my/

2 comments:

efa said...

yup..kazen n adik angkat aku stdy kat situ.. sor far ok.. cuma......... ptptn sngat2 lmbt bg dorang wet.. n tmpat tu agak 'kihkihkihkih' .. hehe

zal88 said...

o yeke...
bab bg duit standard la lmbt kn....
hahahahha